woensdag, april 18, 2007

Weer in zicht

Ik heb me even gedeisd gehouden. Vooral noodgedwongen, ik was moe en een soort van gesloopt. Nu Gerda weer op de been is, stort ik zelf zo'n beetje in. Fysiek en mentaal. Dus ik moest rusten en heb dat braaf gedaan. Zolang de kinderen van Gerda Paasvakantie hadden, heb ik ook lekker uitgeslapen en zoveel mogelijk elke inspanning gemeden. Heerlijk, nuttig en noodzakelijk nietsdoen.De vorige week heb ik eindelijk eindelijk mijn nieuwe woonst (Vlaams voor woning) wat in gebruik genomen. De boekenkast met hulp van 'vulhoutjes' op hun plek tegen de muur, en de vele dozen met boeken uitgepakt. De logeerkamer provisorisch bruikbaar gemaakt en overal opgeruimd en schoongemaakt.


Dat alles ook vanwege mijn verjaardag afgelopen zondag. Dan wil je toch een toonbaar huis hebben om je gasten te ontvangen. verrassend veel familie en vrienden vonden het de moeite waard om naar Belgiƫ af te reizen. Dat deed me veel deugd. Het was dus ook een echte 'house warming'. Opeens wordt het dan veel meer mijn plek. En we hadden historisch mooi weer. Kijk maar op de foto's.

Geen opmerkingen: