vrijdag, mei 11, 2007

Tijd om eh...

Het weekend is net begonnen, het is half zes geweest op deze vrijdagmiddag. Buiten klaart het op na een regenachtige dag. Een maximum van 16 graden is kleumerig, na zo'n subtropische aprilmaand. Zelf ben ik brak vandaag. De dubbele deadline die me heeft overvallen, hakt weer diep in mijn herstelprogramma en mijn conditie. Afgelopen donderdag moest ik mijn concept voor de nieuwe Douaneproceskaart presenteren aan de begeleidingsgroep. Vorige week had ik nog echt geen idee hoe ik alle gezamenlijk ontwikkelde inzichten moest gaan vormgeven. Pas na een blinde onzekere zoektocht kwam er iets heel anders uit dan ik dacht. Alle echte nieuwe oplossingen liggen nog ongezien verborgen in de donkere dalen der onwetendheid. En dat is soms een enge duisternis. Die ego-breker was blijkbaar weer nodig, helaas. Ondertussen belde TNO: Men herinnerde me vriendelijk aan de verstreken deadline van eind april. Waar de spullen bleven. Eind april? Ik heb toch duidelijk eind mei in mijn agenda staan! De "opsteker" kwam precies op het verkeerde moment. Goed, eerst de situatie overleven en dan evalueren... Maar ik wil het wel redden (karakterfoutje?) en dus heb ik keihard doorgewerkt. Een programmaeindpresentatie laat zich niet uitstellen door een ingehuurde zzp-er. En zo is de stress weer terug in mijn bestaan. Donderdag , gisteren, was mijn presentatie bij de Douane. Het was een groter succes dan ik had durven hopen. Mijn voorstel is met complimenten aanvaard en ik kan het gaan uitwerken voor de presentatie aan de interne opdrachtgever! Heerlijk!


Maar de tien congresposters voor TNO zijn nog niet af. Het vordert, maar om lekkere tekeningen te maken, moet ik me ook lekker voelen. Nu verraadt mijn brakheid zich in mijn werk. Het weekend is nu dus net begonnen, maar het bevochten uitstel tot maandagochtend 9.00 uur, heb ik nog hard nodig. Dus het weekend is eigenlijk ook alweer om. Als ik het haal, wacht alles wat is noodgedwongen weer voor me heb uitgeschoven. Affijn, genoeg geklaagd. Ik leef nog en er zijn er veel die dat niet meer kunnen zeggen. ;-)

Geen opmerkingen: