woensdag, april 17, 2013

Een goed begin

Gelukkig heeft mijn dochter Rosa volledig genegeerd dat ik mijn verjaardag niet zou vieren en is ze naar Antwerpen afgereisd om mij persoonlijk te feliciteren. Dat was een mooi kado. Zodoende had ik gisteren toch nog een mooi exclusief verjaardagsetentje met twee heel belangrijke vrouwen. En via ongeveer alle moderne en traditionele media kreeg ik ondertussen van alle kanten veel gelukwensen. Dus het statisch laatste kwart van mijn aardse bestaan is zo heel prettig begonnen. Dank jullie wel allemaal!

1 opmerking:

Nymphen zei

Hey Harry,

Jij kijkt niet bepaald blij ook al was je dochter erbij (kan natuurlijk gelegen hebben aan het drankje dat je dronk ;-))
Het laatste kwart? Heb je een of ander seizoen dan overgeslagen want sommige van mijn vrienden zijn een pak ouder dan jij en zij verklaarden dat ze in de herfst van hun leven zijn. De winter daar willen ze nog niet zijn.. Is dat waar jij je nu gevoelsmatig bevindt? X