maandag, augustus 19, 2013

Met Ma


º
Eind september wordt mijn moeder 94. Zelf weet ze dat amper nog. Hoewel we blij zijn als we elkaar zien, beperkt het gesprek zich tegenwoordig tot het herhalen van mijn adres, woonplaats en zo meer. En ook ik berust daar steeds meer in. Wel wil ik deze route voor mijzelf afsluiten. Als dat tot mijn mogelijkheden zou behoren. Voorlopig beperk ik me tot preventief gezond gedrag.

1 opmerking:

Nymphen zei

Hey Harry,

Wat fijn dat jij je moeder nog steeds bij de hand kan pakken ook al beseft ze het niet goed meer(wat dan weer wel jammer is)! En goed dat jij je gezondheid en daarmee ook je toekomst in eigen handen ;-) neemt. (Je kan dat trouwens zien in je handen!) Weet niet wat jij doet ter preventie (kruiswoordraadsel en dergelijke meer zijn goed om je geheugen actief te houden en visolie om je hersenen te voeden). Wat natuurlijk ook goed preventief werkt is .... dansen, maar dat wist je wel al hé.
liefs