donderdag, maart 29, 2007

Deze donderdagnacht vergeten een pijnstiller te nemen. Tegen vier uur word ik wakker door een zeurend ongemak in mijn rug. Typisch zenuwpijn niet zozeer bewust pijnlijk, maar het voorkomt dat je ontspant. De zenuwen blijven koude signalen uitzenden: "Dit voelt niet goed, verander van houding". Maar er is geen vredige houding te vinden. Uiteindelijk sluimer ik weer in, op mijn rug liggend met de benen opgetrokken. Ik word moe wakker. Gerda is ondertussen vertrokken voor een confrontatie met de controlerend geneesheer. Zie haar blog. Na het ontbijt wandel ik naar de apotheek voor een hooikoortsspray. Ik moet de niesbuien voor zijn, anders is de lente niet te genieten. En ik heb meteen weer een uurtje gewandeld.
Morgen willen Gerda en ik Annelien en een vriendin meenemen naar een Landal Park bij Trier. Door Gerda's avontuur zijn al haar vakanties ook in het water gevallen. Maar dan moet ik drie uur in de auto zitten. Dus voor vertrek heb ik nog een preventieve ingreep bij de oestehopate geboekt. En verder moet ik veel bewegen. Het fietstochtje van gisteren miste ik bijna doordat ik een uur met Marjolein van Q search aan de lijn hing. Sommige projecten zuigen veel aandacht naar zich toe. Want ik beloof toch weer 'even' het een en ander in orde te brengen.

Geen opmerkingen: