woensdag, juni 27, 2007

Multinational


Geleidelijk aan begin ik te accepteren dat ik geen éénmanszaak meer heb maar eerder een multinationale holding. Naast het vertrouwde ZICHT ben ik ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Huizingalaan en naar steeds duidelijker wordt voor mijn Belgische vestiging in Rumst. Dat vraagt van mij dat ik ontwikkel van éénpitter tot een directeur. Een die wel richting geeft, maar verder vooral zo veel mogelijk delegeert. In de Huizingalaan is Rosa nu zaakwaarnemer. Zij gaat daar een jaar wonen met twee "Broerscollega's" en ik logeer daar af en toe. Dat voelt al een stuk rustiger en de eerse tekenen suggereren dat het ook gaat werken. Ondertussen moet ik ZICHT opnieuw uitvinden, zoals elk jaar en daarnaast in samenwerking met Gerda - als directeur gezelligheid - een goed gestructureerd huishouden opzetten in Rumst. Bart heeft gisteren zijn Diploma (A Attest heet dat hier) gekregen en begint na de vakantie (in oktober pas) als student in Leuven. Dus zal hier een nieuw evenwicht ontstaan. Ger en ik hebben tenminste wat te bespreken in de vakantie. ;-)

Geen opmerkingen: