vrijdag, oktober 17, 2008

Er is veel te doen. En graag ook.Nu mijn leven steeds voorspoediger in een ordelijke richting lijkt te ontwikkelen, komt er ook weer meer ruimte en aandacht voor mijn werk. Dank zij Dennis Luijer van Jam had ik vorige maand een klusje in Zwitserland. Harry gaat internationaal. En nu ben ik net terug van een congres in Berlijn. Was ik ook nog nooit geweest. Als gevolg daarvan moet ik opeens veel meer in het Engels communiceren. Dat is lastig voor iemand die zich heeft getraind op scherp denken in zuiver Nederlands, maar anderzijds is het wel handig dat ik opeens met veel meer mensen kan praten over van alles. En in het bijzonder over mijn ambacht die nu een echt vak blijkt te zijn en over wat ik daardoor nog beter kan bijdragen aan onze mooie wereld. Ik moet nu wel mijn 'act' in orde brengen. Spullen, organisatie en vooral mijn eigen conditie. Uit Berlijn kreeg ik als souvenir een verkoudheid mee, die hoef ik niet.

Geen opmerkingen: