woensdag, juni 03, 2009

Now you're blogging!


Vandaag weer eens ouderwets hard gewerkt, de rest van het leven negerend. De PDf-plaatjes van mijn werk in Illsutrator zijn nu op de mail naar de klant en ik vind zelfs nog wat belangstelling voor de nieuwe functies in mijn meest gebruikte programma. Nieuw betekent van "na versie 6.0", de laatste versie die ik volledig beheerste. Sindsdien, we gebruiken nu versie 13.01, heb ik nooit meer gekeken naar wat het allemaal meer kon. Ik heb de toeters en bellen meestal genegeerd, tenzij ze als vanzelf voordelig te gebruiken waren. Niet uit conservatisme, maar uit doelmatigheid. Met mijn ervaring (hum) is het vaak rendabeler oude automatische blindelings uit te baten dan iets nieuws te leren. Tenzij je tijd over hebt, zoals deze vijf minuten vanavond. Ik kan nu opeens dit soort fantastische vormen maken, maar zonder het te beheersen... Het wordt tijd om weer eens flink te spelen.

Geen opmerkingen: