dinsdag, juli 14, 2009

ZICHT werkwijzeEigenlijk wil ik over dit plaatje wat zeggen, maar eerst wil ik het volgende inzicht delen.
Nu ik meer opdrachten over langere tijd behandel, blijkt het me zeer zwaar te vallen om mijn tijd en aandacht effectief in te zetten. Wat ik doe is voor het belangrijkste deel geen geconcentreerd denkwerk, maar juist het ‘aandachtig dromen’, het multidimensioneel ruimtelijk organiseren dat mijn toegevoegde waarde is. Het blijkt dat ik de opdrachten die ik doe toch grotendeels in mijn hoofd heb en daar verwerk. Dus als iets opzij wordt gezet om plaats te maken voor een ander onderwerp, verdwijnen alle halfbewuste noties en moet ik als ik weer verder ga met het vorige onderwerp vanaf nul weer beginnen. In de materie duiken en dan er weer uit en ergens anders in duiken kost veel meer energie dan ik dacht. Dat werkt niet goed en voelt zelfs uitgesproken slecht...
Dat betekent: Alle aandacht naar 1 opdracht tegelijk.
Dat betekent: OF korte interventies OF intensieve grotere missies.
Geen verstrooiing van de aandacht meer. Weg met al dat mulit-tasken enzo... Dat moet ik hoognodig even twitteren. ;-)

Geen opmerkingen: