donderdag, januari 04, 2007

Organiseer

Heb je het al gemerkt? Voor een blog van beelddenker valt hier tegenwoordig weinig te zien. Mijn fototoestel is al weken zo spoorloos verdwenen, dat ik nu overweeg om in de uitverkoop een nieuwe te kopen. Ik haatte het apparaat al vanaf dat ik hem kocht. Het is een ontregelend traag apparaat. Van de leverancier de dozenschuiver MediaMarkt was ik ook meteen genezen. Ik koop graag een oplossing voor mijn problemen, maar als zo'n aanbieding gepaard gaat met allerlei nieuwe irritaties, ben ik wel een ervaring rijker maar toch niet echt blij. Ik heb nu een 'porgramma van eisen' opgesteld, maar ik moet hem nog wel terugvinden. Terwijl Gerda haar misselijkheid ligt teverdragen, ben ik ongestoord in mijn eigen 'bureel' aan de slag. Er is onnoemelijk veel te doen. Alleen het regelwerk al. Nog niets is echt optimaal geregeld. Drie tafels vol achterstallig papierwerk. Heerlijk, zolang ik me bij de concrete stapjes kan houden. Of het is eerlijker om te zeggen als ik dat zou kunnen. Soit.

Geen opmerkingen: