woensdag, november 15, 2006

Niks aan de hand, maar niet echt...

Heel af en toe dringt het tot me door dat ik bezig ben alsof er niks aan de hand is. Ik betrapte me er net op dat ik even de tijd neem om mijn nieuwe telefoonnummer 015 318 333 op het toestel te schrijven. Het is dit soort subtiele cq futiele zelfzorg waar ik zelden meer aan toe kom. En dan is het even alsof er niks aan de hand is. Misschien moeilijk voor te stellen, voor wie dat nog een argeloze vanzelfsprekendheid is. En mogelijk verknoei daarmee ik de verrassing voor het moment dat jouw leven opeens onderuit gehaald wordt. Dat zul je niet erg vinden, neem ik aan. Maar ik adviseer je wel vanaf nu te genieten van de schijnbaar vanzelfsprekende maar onbetaalbare luxe van een voorspelbaar en comfortabel bestaan. Want daarmee behoor je tot een te zeldzame minderheid op deze planeet. Gefeliciteerd ook, want ik gun het je van harte.

Geen opmerkingen: