donderdag, augustus 07, 2008

Eindelijk on line

zicht

Vraag niet hoe maar ik ben na weken weer on line met mijn eigen machine. Het is verbazingwekkend hoe gehandicapped en gefrustreerd ik me voel zonder internet. Een hele wereld is opeens onbereikbaar en bijna alle informatie onvindbaar. Hoe deed ik dat vroeger..?
Maar nu werkt het in principe weer. Niet zonder complicaties. De aansluiting was een succes tot in de kelder, maar de interne bekabeling functioneert om onbekende reden niet. Nu lopen de kabels voorlopig provisorisch buiten langs de gevel en dan via de openstaande ramen naar binnen. Maar toch.. ik blog!
Gisteren heb ik opeens een dag vakantie gehad, omdat mijn broers Willem en Geert besloten onze nieuwe woning te komen bekijken. Willem's Gerda en Merel gingen mee om te winkelen en mijn broers en ik hebben ondertussen Antwerpen verkend. Ik heb hen de Winkelhaakstraat laten zien, waar Gerda en ik nu een woning op het oog hebben. OK, ik loop dus gigantisch achter in het vertellen wat er allemaal is gebeurd, maar voor nu fijn dat ik weer wat kan laten horen

Geen opmerkingen: