maandag, september 01, 2008

Mijn blog liegt

Niet omdat ik bewust lieg, maar omdat ik niet altijd alles publiceer. Eigenlijk alleen als het me zo goed gaat dat ik nog enigszins boven mijzelf en de materie kan uitstijgen. Zodat ik er iets 'over' kan melden. Als ik tot mijn nek in het werk of de problemen zit, dan heb ik letterlijk en figuurlijk geen handen vrij om dat allemaal met enige helderheid te beschrijven. Ook psychisch weiger ik al mijn ellende te delen met iedereen. Als gevolg van deze mechanismen is mijn blog fragmentarisch en een weinig realistische weergave van mijn bestaan. Dat ik dit nu blog is dus een positief signaal. Ik heb blijkbaar voldoende tijd en aandacht over om dit even op het net(vlies) te zetten. Hasta la vista.

1 opmerking:

Anoniem zei

het is je blog vergeven, we liegen allemaal - volgens deze definitie.

af en toe kijk ik op je blog en hou dus van verre bij hoe het je vergaat. vele avonturen zie ik langs komen - maar vele dus ook niet.

ondertussen heb ik ook een blog: www.gezondgenoeg.nl

mijn digitale logboek en ik proberen de waarheid te spreken, maar ja wiens waarheid is dat...? liefs, marieke