woensdag, november 08, 2006

HTML

Nu het met kunst en vliegwerk lukt om Gerda's verjaardagsfoto's achter een plaatje in haar blog te hangen, wordt het tijd om uit te viinden hoe fotokes handig en makkelijk onderdeel kunnen worden van onze verhalen. Ik wil meer BEELDverhalen. Dus eerst een test met plakken en knippen.
Dit heb ik uit haar blog gejat:

html-code


Een stukje html-code. Als het goed is, zie je hieronder nu dezelfde foto als op haar blog met een werkende link naar de achterliggende foto's op HAAR site...

naar de verjaardagsfoto's
Klik op de foto, voor een overzicht van de andere foto's.

YES! De kenner ziet dat ik al ingreep in het hogeschool-html van Blogger. Ik moet nu hoognodig m'n HTML ophalen. Weer uploaden in mijn eigen WETware. Dat zal meer tijd een aandacht vragen. Later dus. Nu aan de slag voor B/CPP.

Geen opmerkingen: