dinsdag, december 05, 2006

Gunstige wind

Gisteren was een heerlijke dag. Ik was weer eens in Utrecht. Om mijn handtekening te zetten onder mijn dertigjarige verbintenis met de geldhandelaars van Westland Utrecht en voor een bespreking met de enige opdrachtgever die ik momenteel nog bedien, Joop Kroon van de Belastingdienst. Slecht geslapen, dus ik vreesde halverwege de dag in te storten. Maar alles liep verrassend soepel. Een perfecte combinatie van lage verwachtingen, een open houding en bereidwilligheid. Zoiets. En mazzel natuurlijk. Ik sein Rosa altijd in als ik die kant op ga, maar ze had al gemaild dat ze niet kon. Toen ik Rosa belde na het werkoverleg bleek ze verrassend vlakbij in de Hema aan het winkelen zijn. Ik kon haar daar meteen als een goede vader troosten, want ze had die ochtend net de laatste van haar vriendinnen naar Schiphol gebracht. Al die meiden gaan eerst naar het buitenland hun horizon verleggen. Rosa wil ook en ik steun dat, maar kiezen en dat dan handig aanpakken is een les op zich. We zijn wat gaan drinken en daarna was ze een perfecte 'shopping-assistant'. Zo was ik tijdig thuis met alles en kon ik mooi het pakje oppikken dat mijn internet telefonie mogelijk moet maken vanuit de Huizingalaan. En daardoor kon ik die avond alweer naar Belgiƫ, waardoor ik nu extra tijd ne rust heb om allerlei nuttige dingen te doen die me anders verwijtende blijven toegrijnzen. Ga zo door!

Geen opmerkingen: