vrijdag, mei 02, 2008

Zonder titel


Dankzij de laatste twee "vrije dagen" loop ik in met de administratie en geven de stapels op mijn bureau hun vergeten geheimen prijs. Het wegwerken van die stille dreigingen zorgt voor een veilig en vredig gevoel in mij. Samen met de vrolijke meizon gaat alles er weer wat optimistischer uitzien. Conditioneel knap ik ook behoorlijk op. Het lijkt erop dat ook ik baat heb bij het Budwig-ontbijt dat ik nu een maand ook volg naar het lichtend voorbeeld van Gerda.

Vandaag op bezoek geweest in ons nieuwe appartement in Antwerpen. Mijn onderbuurman Baruch, de verkoper, was weer vriendelijk en gastvrij, evenals zijn vrouw. Nadat we met z'n tweeën uitgebreid onze fantasieën en plannen naast de harde meters van de werkelijkheid hadden gehouden, hebben we nog even met hen gekletst in hun tuin. Alles ziet er beloftevol uit. We hebben zin om daar te gaan wonen eind juni.

Vanavond nog even gebeld met Rosa. Ze zat met Loes in de trein op weg naar huis na een nachtje Maastricht. Terwijl we bellen droodle ik dit ei. Ook het ei is blij.

Geen opmerkingen: