donderdag, oktober 05, 2006

Collega's!


Tof! Ik heb eindelijk echte collega's! Jongens die kunnen wat ik kan en willen wat ik wil! Deze morgen ben ik bij JAM op de koffie geweest. Als mijn intuïtie me niet bedriegt, is dit een historische ontmoeting. Mike Overdijk (op de foto) en Jan Sennen (nam de foto) vonden het ook erg leuk mij te ontmoeten. "Je bent een voorbeeld voor ons en we zien er naar uit om samen projecten te mogen doen." mailt Mike me na. Wow, wat een ego-boost! Heerlijk! Hoe we in het vat gieten moet nog duidelijk worden, maar de mogelijkheden zijn enorm. Ik voelde me opeens erg moe. Vandaag is mijn eenzame tocht beëindigd en kan ik samenwerken met enthousiaste medepioniers. Nu kan ik met een gerust hart een aantal klanten doorverwijzen en krijg ik meer tijd voor mijn proces samen met Gerda. Mike is eerst even een maand naar China, (van die dingen ja) maar dit krijgt een vervolg. Hehe leuk!

Geen opmerkingen: