maandag, oktober 02, 2006

Mijn tijdlijn op maandag


Het is met bloggen uiteindelijk net als met administratie. Het zet alles wel keurig op een rijtje, maar alleen als je het even keurig bijhoudt. En het leven is nu zo vol dat het me niet lukt om alles wat er gebeurt te noteren, laat staat te analyseren en te evalueren. Ik zoek nu naar dat stukje dag waarop bloggen het meest voor de hand liggende is wat ik kan doen. Dit typ ik op de maandagmorgen. In plaats van vaag aan tafel te zitten, terwijl Gerda's kinderen zwijgend hun schoolbrood smeren, zit ik nu boven op mijn tijdelijke plekje.

Vandaag wil ik de tekeningen die ik woensdag voor de Brandweer heb gemaakt, scannen met mijn nieuwe Canon scanner/printertje. Tegen mijn gewoonte in blindelings gekocht in een poging wat beweging te krijgen in mijn werksituatie. Om negen uur praten met Martine Boelsma van het AD over Gorter. Dan met Gerda langs de dokter. En verder wil ik voor de Belastingdienst wat verder. Maar nu eerst even ontbijten. En foto's op deze blogs zetten!
Kijken of dit lukt:
Back to Beck
YES!!!

Geen opmerkingen: