donderdag, oktober 05, 2006

Dick is OK

Na mijn bezoek aan JAM (Rij achterom bij IKEA recht hun pand in) ben ik even thuis geweest en daarna door naar Dick, mijn vertrouwensman bij LRA. Ik was een ooit van zijn allereerste klanten. Inmiddels is hij de gearriveerde directeur/eigenaar van een bloeiend Accountancykantoor. En wat belangrijker is een gelukkig man met een mooi gezin. Dick kan heel snel zijn en dat is heerlijk voor een ongeduldig man als ik. Hij gaat een voorstel maken over hoe ik met mijn huizenhandel om moet gaan. Duco gaat waarschijnllijk de grote sprong voorwaarts mijn huis in, niet in een keer kunnen waarmaken. Die deal gaat alleen door als alle betrokkenen er echt op vooruitgaan. Vanavond zie ik Duco en dan wordt het vanzelf duidelijk. Dick gaat verder dan je van een 'cijfertjesman' zou verwachten. Hij gebruikt ook zijn hart voor mijn zaak. Of zoals hij het zelf formuleerde; "De wereld heeft meer gezond egoïsme nodig. Alleen egoïsten, mensen die goed voor zichzelf zorgen, daar hebben we wat aan." Heerlijk. Vandaag krijg ik de zegen van het universum.

Geen opmerkingen: