dinsdag, maart 20, 2007

Breekbaar

Ik ben niet echt in vorm. Of eigenlijk ben ik nogal breekbaar op dit moment.
Even naar zee - voor het eerst sinds de crisis acht maanden geleden uitbrak - een weekendje niks. En prompt ontspan ik net iets te veel. Zo ben ik zondag - op de bank met een boek - door m'n rug gegaan. Heel veel pijn tot ik maandagmiddag bij een ostheopaat op de behandeltafel lig. Ik zocht een chiropractor, die de boel recht kon zetten, maar dit was de eerste beschikbare hulp. Een ostheopaat grijpt zachter in, ook meer in de zachtere delen, zoals het bindweefsel. Ik heb liggen janken en rillen: alle spanning kwam er uit. En nu dinsdagochtend ben ik wakker geworden als een soort verbaasde breekbare glasfiguur. Op dit moment ben ik tot weinig in staat. Hoe ik er morgen dus bij zit is afwachten. De lekkende koepel in de keuken is vandaag voortvarend gerepareerd. Met succes zo lijkt het nu. En de keuken zelf is grondig schoongemaakt door poetshulp Kelly. Dus het zal wel weer de goede kant opgaan. Morgen zit ik in Zeist voor True Colours. Hopelijk iets minder bleek dan nu. ;-)

1 opmerking:

LUIJER zei

he harry,
ik reageer maar even via de blog. Ik heb er nu overigens ook een (www.rippleradar.blogspot.com). belde je even, maar kreeg geen gehoor en lees nu net op je blog dat je nogal breekbaar bent... Ben vant weekend druk bezig geweest met het structureren van alles wat ik nu heb aan ALOHA beeld en het is aardig wat. Ik vroeg me af of jij ook hoge res. versies hebt van al je plaatjes. Heb sowieso de behoefte om je even te spreken, dus wanneer je even tijd hebt zit ik te wachten.

Spreek je snel man!

Dennis