maandag, oktober 09, 2006

Eindelijk werkruimte.

Nu ik een werktafel heb op nummer 27 (mijn huis naast Gerda) heb ik daar de computer geïnstalleerd en daar vandaag voor het eerst zitten werken. Nog zonder vaste gewoontes en vaste plekken en routines enzo, maar he-he eindelijk met wat rust om me heen. Het is lekker om even ALLE aandacht te kunnen richten op een puzzeltje van een klant, in dit geval de Belastingdienst. Zo bij Gerda onder de zoldertrap was toch minder ongestoord en afgezonderd. Nu kan ik weer mijn eigen sfeer creëren. Ik voel me alleen wat geïsoleerd zonder internet aansluiting. De Belgacomlijn is aangevraagd. En ik ben voortdurend spullen kwijt. Alles moet nog een plek krijgen. Maar ruimte is meer dan een aantal vierkante meters, het is ook mentale ruimte.

Geen opmerkingen: