maandag, december 18, 2006

Comateuze start

Vandaag was ik gevoelsmatig eindelijk aan het grote uitrusten begonnen, maar de kalender beslist anders. Het is gewoon weer maandag en ik moet me focussen op alle verplichtingen en taken die - heel gemeen - gewoon blijven liggen wachten tot ik ze voltooi. Dus begin ik geleidelijk weer wat op een hoger energiepeil te functioneren. Eerst rustig breinloos het ijs van Gerda's auto gekrabd, ze heeft bij de huisarts weer bloed ingeleverd. Nu heb ik inmiddels toch nieuwe schetsen voor de Brandweer gemaild en ben begonnen met de organisatie voor donderdag. Dan ga ik met Bart als hulp naar Utrecht om de twee grote slaapkamer boven leeg te halen. Ik ga ze verhuren aan de zoon Yannic van vriendin Marieke en aan weer een vriendin van Yannic die meekomt in de deal. Zo wordt ik steeds meer kapitalist. Twee huizen en nu ook nog huisjesmelker...

Geen opmerkingen: