woensdag, september 13, 2006

Woensdag

Gerda kijkt even mee. Wil ze dit ook? Ze moet al zo veel keuzes maken. Mij lijkt het wel handig...

Vrijdag gaan we naar Prof. Vansteenkiste in Leuven. Hij zal zijn behandelingsvoorstel doen. Het weekend hebbben we om heel diepgaand na te gaan wat goed is voor Gerda. En wat goed is voor mij. En dan kiezen we. Kiezen is het meest eenzame proces dat ik ken. En onvermijdelijk; als ik weiger te kiezen is dat ook mijn eigen keuze. Maar dat wist ik al uit de fanclub (ah. ik kan links maken, gewoon in html)

In de loop der dagen bouw ik de gewoonten op om hier te bloggen. Als dat werkt wordt mijn werksite ook een blog. Want dan wordt het proces van werken, de manier waarop mijn producten en diensten vorm krijgen automatisch geregistreerd. Cool!
Dan nog een keerje proberen om via de mail te bloggen en dan ben ik weer een mooie stap verder.

Geen opmerkingen: