dinsdag, februari 06, 2007

Modderen

Na een heerlijke dag gisteren is het vandaag weer modderen. Ik zal het later allemaal uit de doeken doen. Nu ben ik blij dat ik weer on line ben en dus kan bellen en bloggen enzo. Maar door al het gedoe loop ik zo achter dat ik het nu even kort hou: Rosa is Godzijdank gezond en wel in Australiƫ aangekomen. Dat is een zorg minder. En met Gerda gaat het vandaag ook erg goed hoor ik als ik we eindelijk weer kunnen bellen. Ook een heerlijk bericht. Dus nu wijd ik me in Utrecht met engelengeduld en taaie volharding aan het met muizenstapjes afwerken van allerlei dom en oorspronkelijk overbodig regelwerk. Het is verder wel gezegend en amen (het zij zo). Nu op de fiets naar het Postkantoor. De laatst keer, vlak voor oudjaar, heb ik daar uuuuren gezeten. Dus ik ben benieuwd...

Geen opmerkingen: