vrijdag, februari 23, 2007

Oei, weekend in ZICHT

Today, August 22, 2006. the OpenSales.org team declared OpenSales.org site open for use by a limited and by invitation-only membership... Hm, dat dit soort contradicties door mij worden gelezen èn opgemerkt is een goed teken. Dan ben ik iets meer uitgeslapen dan de afgelopen tijd. Of zal ik zeggen ''minder uitgeput''. Want deze vrijdagochtend verlang ik al naar het weekend. Dan mag ik echt ff uitslapen. Heerlijk. Nu lopen vanaf de vroege ochtend de timmerlui weer door mijn huis. Ze komen met name de slordigheden herstellen van hun haastwerk twee weken geleden. Toen was hun sterkste motivatie om hard te werken het gegeven dat het eh.. vrijdag was. Dan willen die mannen om 4 uur naar huis en aan het weekend en het bier beginnen. Deze keer gaat de kwaliteit wel boven de snelheid, beslis ik als bouwheer.

Geen opmerkingen: