vrijdag, februari 02, 2007

Schrik


Als het goed is, treft Rosa vandaag haar laatste voorbereidingen voor haar reis naar Sydney in Australiƫ. Door de toestand met Gerda kan ik daar veel minder zorg aan besteden dan ik zou willen. Ik ben een dag naar Urecht geweest en heb haar een dag hier ontboden, maar nu reageert ze niet op mail of telefoon. Ik spreek in op het antwoordapparaat van haar moederlijk huis. Loes belt terug: Rosa ligt met een heftige buikgriep op bed. Ik schrik me rot. Kotsen de wereldbol over, lijkt me een ondoenlijk begin van een nieuw leven. En de losse eindjes zijn nog steeds los. Maar de reis gaat toch door hoor ik. Loes heeft gelukkig met Rosa wel geregeld dat ze daar een talencursus te doen heeft, na de eerst week daar. En ik maak me ook zorgen over het virusje dat ik zo mee terug neem naar Belgiƫ. Precies als de weerstand van Gerda nihil is. Daar kijg ik nu stress van...

Geen opmerkingen: